Lasten Lumipäivät Timitran Hiihtokeskuksella / Iltatapahtuma perheille ti 12.3. klo 18

Lasten Lumipäivät 12.-13.3.2019 / Kaikille avoin iltatapahtuma tiistaina 12.3. klo 18 Timitran Hiihtokeskuksella!

Lasten Lumipäivät on alakoulujen oppilaille tarkoitettu lumiliikuntatapahtuma, jossa kokeillaan erilaisia lumilajeja matalan kynnyksen rastipisteillä. Lumipäivillä liikutaan sukset jalassa temppuillen, pelaillen, leikkien - maastohiihtoon ja mäkihyppyyn tutustuen. Kiertueen järjestää Suomen Hiihtoliitto yhdessä suomalaisten lumilajiseurojen, kuntien ja oppilaitosten kanssa.

Päivätapahtumissa liikutetaan alakoululaisia, jotka tulevat tapahtumiin opettajan johdolla.

Iltatapahtuma on kaikille avoin! Iltaisin on käytössä samat aktiviteettipisteet kuin päivällä ja perheet pääsevät tutustumaan niihin omaan tahtiin. Iltaisin on luvassa myös muutakin innostavaa ohjelmaa, jonka toteutuksesta vastaa tapahtuman järjestävä seura. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta!

Päivätapahtumiin osallistuminen edellyttää omia varusteita (monot, sukset). Iltatapahtumissa omat varusteet ovat toivottavat.