Hiihtokoulun päättäjäiset 2.4.2019

Hiihtokoulun päättäjäisiä vietettiin tiistaina 2.4.2019 Timitran hiihtokeskuksella runsaslukuisena ja aurinkoisessa säässä!

Hiihtolenkin päätteeksi paistoimme makkaraa laavulla sekä nautimme kahvia, mehua ja pullaa.

Lapset saivat myös todistukset hiihtokoulusta sekä pienet herkkunyytit mukaansa.

Suuren suosion hiihtokoulu saikin, vaikka koulu pääsi alkamaan vasta tammikuun puolella. Hiihtokoulussa kävi enimmillään 29 lasta, mikä on jälleen ennätys vuosiin.

Lapsia oli ilo opettaa - kaikki olivat hyvin tottelevaisia ja kilttejä ja edistyivät talven aikana mainiosti.

Reipasta kesäkautta kaikille kesälajien parissa, hiihtokoulu jatkuu jälleen ensi talvena! Toivottavasti mukana on silloin kaikki vanhat tutut sekä muutama uusikin pieni hiihtäjä!