Kilpailuihin ilmoittautuminen

Tällä sivulla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua kaikkiin kotimaisiin kilpailuihin. Ilmoittautuminen menee Lieksan Hiihtoseuran toimistoon, missä se käsitellään edelleen.

Huom! Ilmoittautumislomake koskee ainoastaan Lieksan Hiihtoseuran jäseniä.

Muistilista

• Huolehdi kilpailuihin ilmoittautuminen riittävän ajoissa (esim. kilpailua edeltävänä maanantaina kello 10 mennessä)
  • SM-kisoihin ja Hopeasomman loppukilpailuun on järjestäjillä oltava osallistujat 7 vrk ennen ensimmäistä kilpailua
  • Jos huomaat olevasi estynyt osallistumaan kilpailuun johon olet jo ilmoittautunut, ilmoita tästä mahdollisimman pian seuran toimistoon (yhteystiedot alla). Näin vältytään turhilta osallistumismaksuilta, eikä sinua odotella kilpailupaikalla