Hiihtokoulu

Järjestämme joka talvi hiihtokoulun jonne ovat tervetulleita kaikki n. 5-12 vuotiaat. Hiihtokoulu aloitetaan heti kun kelit sallivat. Suksille päästyämme hiihtokouluajat muuttuvat hieman ryhmän mukaan. Huonon kelin tai pakkasen (alle -15 astetta) sattuessa hiihtokoulu on peruttu.

Hiihtokoulumaksu on 50 €. Sisaralennus on 10 €. Hiihtokoulumaksu sisältää ohjauksen, skipassin (lisenssi), seuran jäsenyyden ja lämpimän mehun hiihtokoulun jälkeen.

Huom! Perhejäsenmaksu 30€ kattaa myös hiihtokoulumaksun kaikille perheen lapsille.

Hiihtokouluun ilmoittautuminen

Käy toimistollamme Timitran hiihtokeskuksessa, osoitteessa Ylätie 20 täyttämässä ja allekirjoittamassa hiihtokoulun ilmoittautumislomake.

Hiihtokoulun ohjaajat

lieksanhiihtoseura henkilo Venla Kettunen lieksanhiihtoseura puhelin 040 538 6447

Haussa tulevalle kaudelle vapaaehtoisia ohjaajia lasten hiihtokouluun. Ohjaajakoulutus tai kokemus lasten ohjaamisesta plussaa. Ilmoittautumiset ja kyselyt seuran toimistoon puhelimitse: 0400 489 479.

Hiihtokoulun pelisäännöt

• Tulen paikalle ajoissa ja oikeissa varusteissa
  • Tervehdin kaikkia
  • Tulen hiihtokouluun iloisena ja yritän aina parhaani