Lieksan Hiihtoseura

Hiihtojaosto

lieksanhiihtoseura henkilo Rauno Saastamoinen Puheenjohtaja lieksanhiihtoseura puhelin 040 719 0635
lieksanhiihtoseura henkilo Kari Piiparinen Maastohiihto lieksanhiihtoseura puhelin 0500 519 717
lieksanhiihtoseura henkilo Matti Toivanen Kilpavastuu lieksanhiihtoseura puhelin 0400 675 545
lieksanhiihtoseura henkilo Eero Ilvonen   lieksanhiihtoseura puhelin 0400 517 243
lieksanhiihtoseura henkilo Jouni Karppinen Talkoovastaava lieksanhiihtoseura puhelin 040 750 8790
lieksanhiihtoseura henkilo Sami Oinonen Jäsen lieksanhiihtoseura puhelin 040 843 1305

Toimintasuunnitelma kaudelle 2017-2018

Hiihtojaostossa toteutetaan Suomen Maastohiihto ry:n toiminta-ajatusta. Painopiste on nuorisotoiminnassa ja uusien harrastajien saaminen lajin pariin.

Talous

Seuran varainhankintaa tulee kehittää ja pyrkiä tekemään uusia yhteistyösopimuksia. Jaosto osallistuu talkootoimintaan ja on mukana joulukalenterin ja ilotulitteiden myynnissä (mikäli seura saa sopimuksen).

Lasten hiihtokoulu on nuorisotoiminnan painopiste maastohiihdon kehityksessä. Innostava ja leikkimielinen toiminta tuo harrastajia mukaan.

Hopeasompatoiminta

Hs ryhmän valmennusta pidetään tärkeänä osana lajin tason nostamisessa.Kesäharjoittelua tehostetaan ja siihen kannustetaan nuoria. Kilparyhmän toimintaa jatketaan ja tehostetaan.

Leirit

Osallistutaan piirin järjestämään Hopea- ja Kultasompaleiritykseen. Muun leirityksen tarvetta kartoitetaan ja tarvittaessa lisätään. Myös lisenssin omaaville tuetaan harjoittelua Kontiolahden ensilumenladulla.

Koulutus

Valmentajien koulutuksen on oltava jatkuvaa toimintaa.

Kilpailutoiminta

Kaudella 2017-2018 seuran hiihtojaosto järjestää kilpailuja seuraavasti:

- Cup-kilpailusarja 6 - 16 v. toteutetaan 4 kilpailusarjana- Kaupungin- ja seuranmestaruuskilpailut pidetään kauden lopuksi- Jaosto on mukana Waskiyhdistetyn järjestelyissä- Seura anoo ja järjestää Kansalliset kilpailut talvella 2018

Hiihtojaosto