Navigaatio

Tietosuojakäytäntö

Päivitetty 14. toukokuuta 2024

Voimaantulo 14. toukokuuta 2024


Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa Lieksan Hiihtoseura ry:n tietosuojakäytäntöä osoitteessa Ylätie 20, 81720 Lieksa, Suomi, sähköposti: lieksanhiihtoseura@gmail.com, puhelin: +358 400 489479 koskien tietojesi keräämistä, käyttöä ja jakamista, kun käytät verkkosivustoamme (https://lieksanhiihtoseura.fi). (”Palvelu”). Käyttämällä tai pääsemällä palveluun suostut tietojesi keräämiseen, käyttöön ja jakamiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et suostu tähän, älä käytä palvelua.


Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja julkaisemme muutetun tietosuojakäytännön palvelussa. Muutettu käytäntö tulee voimaan 180 päivää siitä, kun muutettu käytäntö on julkaistu palvelussa, ja jatkettuasi palvelun käyttöä tällä ajanjaksolla hyväksyt muutetun tietosuojakäytännön. Suosittelemme siksi tarkistamaan tätä sivua säännöllisesti.

 1. Oikeutesi:

  Sovellettavasta laista riippuen sinulla voi olla oikeus päästä tietoihisi ja oikaista tai poistaa henkilötietosi tai saada kopio henkilötiedoistasi, rajoittaa tai vastustaa tietojesi aktiivista käsittelyä, pyytää meitä jakamaan (siirtämään) henkilötietosi toiselle taholle, peruuttaa antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle sekä muut sovellettavien lakien mukaiset oikeudet. Näitä oikeuksia käyttääksesi voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen lieksanhiihtoseura@gmail.com. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti.

  Huomaa, että jos et salli meille kerätä tai käsitellä tarvittavia henkilötietoja tai peruuta suostumusta käsitellä samoja tarkoituksia varten, et ehkä pysty käyttämään palveluita, joita varten tietojasi pyydettiin.

 2. Evästeet Ym.

  Saadaksesi lisätietoja siitä, miten käytämme näitä ja valinnoistasi näiden seurantateknologioiden suhteen, tutustu Evästekäytäntöömme.

 3. Tietoturva:

  Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvatoimenpiteitä estääksemme tietojesi hallinnassa olevien tietojen katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen. Ottaen kuitenkin huomioon luontaiset riskit, emme voi taata absoluuttista turvallisuutta, emmekä siten voi taata tai vakuuttaa sinun meille lähettämiesi tietojen turvallisuutta, ja teet sen omalla vastuullasi.

 4. Valitus / Tietosuojavastaava:

  Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita meille saatavilla olevien tietojesi käsittelystä, voit lähettää postia tai sähköpostia osoitteeseen Lieksan Hiihtoseura ry, Ylätie 20, sähköposti: lieksanhiihtoseura@gmail.com Käsittelemme huolenaiheesi sovellettavan lain mukaisesti.